Wang Yi puhui Intian ulkoministerin kanssa puhelimitse

Julkaisuaika: 2021-06-28 17:48:46  Hits: 16

  On 30 huhtikuu 2021, valtion jäsen ja ulkoministeri Wang Yi oli puhelinkeskustelun Intian ulkoministeri S Jaishankar.

Wang Yi sanoi Kiina on erittäin huolissaan uuden kierroksen COVID-19 Intiassa.President Xi Jinping lähetti tänään surunvalittelut pääministeri Narendra Modi.AS läheinennaapuri ja kumppani, Kiina ymmärtää täysin haasteista Intiassa ja on valmis antamaan tukea ja apua parhaan kykynsä mukaan.- Punainen risti Society of China, paikallishallinnon, ei-governmental ystävyysjärjestöt ja yritysten on laajennettu apua Intian puolella.China toivoo ja uskoo, että Intian hallitus ja kansa saavuttaa voiton taistelussa epidemian.

Wang Yi sanoi, että edelleen tukea Intiaan' s torjuntaa epidemian, Kiina on valmis ottamaan seuraavat toimenpiteet mukaan Intia', tarpeisiin. Ensimmäinen, Kiina jatkaa edistää ja tukea kiinalaisia ​​yrityksiänopeuttaa tuotantoa ja antaa Intian anti-epidemic materiaaleja.Second, tullauksen helpottamista ja kuljetus anti-epidemic ostamia kankaita Intian puolella.Third, järjestämme video välistä vaihtoa terveyden ja epidemian ehkäisy asiantuntijoita molempien maiden kokemusten jakamiseksi ja tehokkaita toimenpiteitä taistelussa epidemia.

Onnimissä Intian hallitus ja kansa, Jaishankar kiitti presidentti Xi Jinping hänen surunvalittelut pääministeri Modi ja kiitti Kiinaa sen liikearvon ja solidaarisuutta ja vahvan tukensa Intian' hankintalinkin anti-epidemic materiaaleja.- epidemia on globaali haaste, joka vaatii yhteisiä ponnisteluja kaikkien osapuolten kesken. Yhteistyö ehdottamat toimet Kiinassa ovat erittäin tärkeitä, ja Intia on valmis edelleen vahvistaa yhteistyötä Kiinan kanssa taistelevat epidemia.

- kaksi puolta keskustelivat myös kahdenvälisistä suhteista ja globaalin yhteistyön.


Edellinen: Ulkoministeriö: Kiina ei koskaan...

Seuraava: No