Japanin hallitus päätti periaatteessa vapauttaa saastuneen veden Fukushiman ydinvoimalaitoksesta mereen

Julkaisuaika: 2021-06-28 17:44:56  Hits: 3
- Japanilainen hallitus 9. huhtikuuta päätti periaatteessa vapauttaa saastuneen veden Fukushima Daiichin ydinvoimalaitoksesta mereen, Jiji lehdistö raportoi.

- Japanilainen yleinen mielipide täällä uskoo, että tämä siirto on pakko aiheuttaa japanilaisten kalastajien ja kansainvälisen yhteisön opposition.

Fukushima Daiichin laitos mereen, Hiroshi Kishi, kansallisen kalastusyhdistyksen puheenjohtaja, sanoi 7. huhtikuuta toistaa vastustuksensa Japanin hallitukselle""39; idea vapauttaa saastunut vesi mereen.&#, Tepco antoi kirjallisen takuun Japanin39; S National Fishlies Associationille, että se olisi vapauttanut vettä merelle helposti&.#""

""

"""ydinvoiman hävittämisen ongelma r Jättää ratkaisematta.LAST FALL, japanilainen hallitus päätti vapauttaa saastuneen veden Fukushiman tehtaalla mereen, mutta laittoi sen, koska vahva vastustus ja muut syyt.JAPANIEN MEDIA-analyysi sanoi, että Japanin hallitus päätti Ydinveden poistamiseksi syystä voi olla, että Fukushima Daiichin ydinvoimalaitosten varastosäiliöt ovat saavuttaneet suurimman kapasiteetin.&TEPCO lisäänyt 140 tonnia#estettyä vettä, yomiuri Shimbun raportoitu ja Arvioita Se saavuttaa 1,37 miljoonan tonnin varastosäiliöiden enimmäismäärän syyskuun 2022 mennessä.&#&#-

&#Maaliskuussa.a Toimenpide viimeistelee aikanaan.

""""


\\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \\ N \" . \\n \\nntanks on saastunutnu Tyhjennä vesi voisi saavuttaa täyden kapasiteettinsa jo seuraavana kesänä. \\ N vaikka hallitus keskustelee vapauttamisesta se mereen, on kovaa vastustusta kalastajilta, joka pelkää tuhota kuvansa. \\n \\n \\n suali ja kishiro \\n \\n N39; kokous, saadako Kishiro \\n \\n39; S ymmärrys on keskittyminen. \\n \\nndending kokouksen tuloksista, asiaankuuluvien hallituksen ministerit \\n \\n39; Kokoukset voivat olla hienoja kuin japanilaiset tutkijat huomauttivat, että valtameren ympäröivä Fukushima ei ole pelkästään paikallisten kalastajien kalastusalueiden selviytymistä, on myös osa maailmanlaajuista ja Tyynenmeren, ydinjätevesipääsyä osavaltioon vaikuttaa maailmanlaajuisiin muuttoihin kaloihin, kalastukseen, ihmisten terveyteen, ekologiseen turvallisuuteen ja muihinnäkökohtiin, joten tämä ongelma ei ole vain Japanin \\n \\n39; S Kotimaiset ongelmat, \\n \\n NIT on kansainvälinen kysymys, johon liittyy Global Marine Ecology ja Ympäristöturvallisuus. \\ N \\n \\n; Japanilaiset tiedotusvälineet huomauttivat, että Tokion sähkövoima sanoi, että ei ole maata uusien varastosäiliöiden rakentamiseen, mutta Fukushima Daiichin ydinvoimalaitoksen ympärillä runsaasti korkeita säteilytasoja ja asuttavia alueita, jota voitaisiin käyttää uusiin varastointitiloihin. \\ N Ydinalan komitean valiokunnalle, \\ NLarge Säiliöt Säiliöön Land \\n tai \\nconcrete-hoito Mortar \\n ovat parhaita tapoja ratkaista ydinjätevesien ongelma Nykyinen tekniikka, joka voi varmistaa, että ydinjätevesi on asianmukaisesti varastoitu maalla. \\ N \\n \\n \\n \\n

Edellinen: Markkinoiden sääntelyn valtionh...

Seuraava: Japanilainen puoli ei saisi aloit...